MOBILNI MARKETING  


 
Če se odločate za sejemski nastop, promocijo, akcijsko trženje ali za nastop na prireditvah, kongresih, konferencah, potem si izvolite ogledati širok nabor ponudbe na sledečih podstraneh: sejemska oprema, palična stojala in pingvini, promocijske stene, promocijski pulti in ROLL UP stojala.
Pri vseh kategorijah izdelkov, sejemska oprema, palična stojala in pingvini, promocijske stene, promocijski pulti in ROLL UP stojala gre za lahko prenosno opremo, konstrukcijo oziroma izdelke.
 

SEJEMSKA OPREMA

Sejemska oprema je edinstvena zaradi izjemno prilagodljive in fleksibilne prenosne konstrukcije. Z zalogo ene modularne sejemske konstrukcije lahko vaš razstavni prostor predstavite v desetih različicah glede na prostor, površino in namembnost dogodka.
…sejemska oprema več ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 

PROMOCIJSKE STENE

Promocijske stene so izdelani iz aluminijastih modulov, ki omogočajo izvedbo promocijske stene po meri naročnika. Promocijske stene odlikuje izjemna obstojnost in posledično dolga življenjska doba. Modulna zgradba konstrukcije daje promocijski steni lahkotnost, saj se jo po segmentih razstavi in prenaša v nosilnih torbah.
 

…promocijske stene več ...


PROMOCIJSKI PULTI

Promocijski pulti so izdelani iz aluminijastih modulov, ki omogočajo izvedbo pulta po meri naročnika. Promocijske pulte odlikuje izjemna obstojnost in posledično dolga življenjska doba. Modulna zgradba pulta daje promocijskemu pultu lahkotnost, saj se ga po segmentih razstavi in prenaša v nosilnih torbah.


…promocijski pulti več ... 
 
 
 
 Palična stojala in pingvini so izdelana iz aluminijastega podnožja in paličja, kar daje izdelkom dolgo življenjsko dobo, uporabniku pa zadovoljstvo ob rokovanju z njimi. Eleganca aluminijastega ogrodja paličnih stojal oziroma pingvinov, daje grafičnemu sporočilu zaključeno celoto.
 

… palična stojala več ...ROLL UP STOJALA

ROLL UP stojala so izdelana iz aluminijastega ohišja v katerega se grafika po uporabi samodejno zvije. Uporaba roll up sistema omogoča hitro in enostavno namestitev grafičnega sporočila.
 

… več Roll up ...
 
 

 
 
 

Stojala EMWE je v VSI.si