Vizualna komunikacija VIZUALNA KOMUNIKACIJA


 
Izvlečna stojala, zložljiva stojala, držala in nosilci za prospekte/brošure, okvirji in stojala za plakate so oprema s katerimo lahko hitro opremimo trgovine, sejme ali konferenčne prostore z vizualnimi komunikacijami. Z uporabo pripomočkov kot so: svetlobne table, svetlobni reklamni okvirji, svetlobne stene, svetlobni totemi dokazano povečamo učinek sporočil.
 
Izvlečna (Roll-up) stojala, opremite z grafiko, ki jo navijete v zaščiten podstavek stojala. Stojala so lahka, enostavna za transport in uporabo. Cenovno so ugodna. Željeno grafiko ob postavitvi stojala enostavno izvlečete in zapnete na vrh konstrukce. Primerna so za notranje prostore.

....več

Zložljiva (Banner) stojala najenostavnejša a učinkovita rešitev. Primerna so za notranje prostore. Grafiko ob postavitvi vpnete na konstrukcijo. Postavitev stojala in menjava grafike je enostavna in hitra. Sodijo med cenovno najugodnejša stojala.
 
 
....več

Okvirji za plakate – klip-klap okvirji, stenski okvirji, izložbeni okvirji so izdelani iz aluminija in primerni za uporabo v prostorih trgovin, lokalov, hodnikih, poslovnih prostorih. So preprost in uporaben pripomoček vizualne komunikacije. Ločijo se po širini in izgledu okvirjev.
Stojala za plakate pogosto uporabljamo pred trgovinami lokali in sejmi. Grobo jih delimo po obliki »noge« stojal. Najpogostejša so »A« reklamna stojala.
Reklamna stojala za plakate so lahko prirejena za uporabo na prostem. Ta reklamna stojala imajo zaščito plakatov pred meteorno (posledično) kapilarno vodo. Reklaman stojala, ki so namenjena izključno za zunanjo uporabo imajo zaščito plakatov in se upirajo prevračanju –vetru.

....večDržala_nosilci_stojala za prospekte / brošure, so namenjena uporabi v prostorih trgovin, bank, pošt, raznih ustanov in sejmov. Stojala so lahko prostostoječa talna, namizna ali steneska. Izdelana so iz različnih materialov: kovine, plastike, pleksi, kartona. Pogosto imajo dodatne nosilce_displaye za reklamna sporočila - grafiko.

....več


Novi v naši ponudbi so kakovostni izdelki iz področja svetlobne komunikacije: svetlobne table, svetlobni reklamni okvirji, svetlobne stene, svetlobni totemi. Učinek osvetlenih sporočil je dokazano večji. Svetlobne table, okvirji in stene so učinkovite na sejmih, izložbah trgovin, lokalih, hodnikih, postajah, letališčih in so izrazitejše ob manjši svetlobi okolice. Z efektom grafike in svetlobe lahko posežemo tudi v ambient prostora. Primerne so tudi za zunanjo uporabo. Glede na izvor svetlobe delimo na LED in CCFL svetlobne okvirje, table in stene. Pomembna novost je velika prilagodljivost velikosti svetlobnih okvirjev in nova CCFL tehnologija svetila. Okvirje lahko združujemo v svetlobne stene ( Ljubljansko letališče). Vgrajena (patentirana) svetila CCFL imajo 75% manjšo porabo elektrike, 10 x daljšo življensko dobo in do 5x večjo svetilnost od konkurenčnih. Tudi okvirji so bistveno tanjši, lažji in enostavnejši za namestitev. Enakomernost svetlobne površine je odlična. V svetlobne okvirje je vgrajeno veliko tehnoloških izboljšav, ki so patentirana. Svetlobne table, svetlobni reklamni okvirji, svetlobne stene, svetlobni totemi so kakovostni in enostavnejši za uporabo. Različne velikosti, uporaba različnih svetil in kombinacija z drugimi pripomočki omogoča veliko različnih kombinacij pri uporabi.Stojala EMWE je v VSI.si