SEJEMSKA OPREMA


Montaža in sestavljanje je preprosto za vsakogar, prenašanje in transport pa enostaven. Sejemsko konstrukcijo lahko hranite in prenašate v nosilnih torbah, zaradi svoje modularnosti pa ne zavzema veliko prostora. Sejemska konstrukcija omogoča odlično in povsem enostavno pritrditev grafik. Grafiko ne nosijo magnetni trakovi, temveč nosilna letev na samem vrhu grafike. Ta način pritrditve preprečuje možnost zdrsa / premikanja grafike, kar se lahko zgodi v primerih, kjer so nosilni elementi le magneti. Le spoji grafike so pri modularni sejemski konstrukciji magnetno utrjeni, s čimer preprečujemo režo med sosednjima grafikama. Sama pritrditev in menjava grafik je preprosta in hitra. 
 
Modularna sejemska oprema omogoča postavitve različnih konstrukcij iz istih elementov ( kot npr. LEGO). To omogoča različne postavitve in oblike sejemskega prostora – z zalogo ene modularne sejemske konstrukcije lahko vaš razstavni prostor predstavite v desetih različicah glede na prostor, površino in namembnost dogodka. Prej omenjeno v kombinaciji s spremenjeno / novo grafiko, pa bo dalo vašemu razstavnemu prostoru nov sij in novo podobo.
 
Z uporabo dodatne sejemske opreme je možno sestaviti tudi zahtevnejše sklope, kot police, vitrine, mize, vrata, LCD nosilce, dodatno osvetlitev, itd., kar omogoča uspešnejši marketinški nastop na sejmih.
 

 

 
                                                            
 
 
 Sejemska stena Bacardi
 
 Sejemska stena Barber
 
  Sejemska stena ProModul 
 
Sejemska stena Rosario
           
Stojala EMWE je v VSI.si